Ravintola Seurahuoneen “Inspired by Duck” – menukokonaisuudet rakentuvat ROUGIÉn korkealaatuisten ankkatuotteiden ympärille.
Ravintola Seurahuone tuo herkulliset ankkamenut valikoimaansa yhteistyössä Gourmet Gruppen Oy:n ja ranskalaisen Rougién kanssa. Maalis- ja huhtikuussa 2010 nämä kolmen ja neljän ruokalajin menut ilottelevat erilaisilla ankka-annoksilla. Perinteisistä raaka-aineista erikoisuuksiin. Terrinistä carpaccioon sekä kylmäsavuankasta ankanrintaan ja confitkoipiin.
“Olen rakentanut menut alkuperäisten ja korkealaatuisten Rougié-tuotteiden ympärille tuoden esiin hieman harvinaisempiakin raaka-aineita meillä, kuten esimerkiksi ankan kivipiira.” toteaa Ravintola Seurahuoneen keittiömestari Timo Linnamäki.
”Klassisen tyylikkäät raaka-aineet ja annokset istuvat loistavasti Seurahuoneen miljööseen ja historiaan” Linnamäki jatkaa.